GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Abonnementsbetingelser 

Generelt

På Living Beauty kan du bestille skønhedsprodukter på abonnement. For at afgive en bestilling på abonnement på livingbeauty.dk skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Tilbuddene gælder ikke ved forsendelse til Grønland, Færøerne og i udlandet. 

Vores Beautyabonnement er bygget til at kunden selv kan administrere sit abonnement, for mere information se videoguide her

Alle priserne på varerne er inklusiv moms. Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Det er muligt at se tidligere og nuværende abonnementer via login på hjemmesiden under "Din Konto" herefter "Mine Ordrer" og så klik så på "Mine Abonnementer". Alle aftaler indgås på dansk.

Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille Beauty produkter på abonnement. Hvis du evt. har forespørgsel på varer som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os mht. om vi kan skaffe varen. Dit køb betales online på livingbeauty.dk med betalingskort. 

Leveringstiden er 1-3 hverdage.
 

Ordrebekræftigelse
Når du bestiller et Beautyabonnement vil du modtage en ordrebekræftelse via email. Denne skal du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte info@livingbeauty.dk

 

Kvitteringer
Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Transaktionsnummer, varer og beløb.


Fortrydelsesret ved abonnement

Ønsker du at at fortryde et købt abonnement skal du gøre det inden første levering ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

 

Afbestilling
Ønsker du at afbestille eller flytte en levering skal det ske senest kl. 21.00 dagen før leveringen. Ved at logge på din konto og springe en næste levering over.

 

Bindingsperiode og opsigelse
Der er ingen bindingsperiode på vores Beautyabonnement og du kan opsige det når du ønsker, ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

Du kan altid tilgå din abonnementer via siden ”min konto”. Her kan du opsige, udskyde levering, ændre interval, sætte I bero og opsige.

 

Sådan handler du hos os 
For at foretage et køb af abonnement på livingbeauty.dk skal du igennem 5 trin. 
1. Find den eller de varer du ønsker og klik på ”Abonner” 
2. Indtast dine personlige oplysninger 
3. Godkend vores abonnementsbetingelser 
4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet 
5. Gennemfør betalingen 

Betaling
Når du bestiller dine skønhedsprodukter via abonnement på Living Beauty, betaler du online vha. betalingskort eller kontooverførelse. Du kan betale online med følgende kreditkort: Dankort, VISA/ Dankort, MasterCard, VISA electron. Kortholder vil blive trukket for den konkrete levering ved placering af ordren. Herefter er det ved hver levering efterfølgende.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken Living Beauty eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end den gældende dagspris for dit abonnement. Dagspriserne finder du her.

 

Ændring af dine betalingsoplysninger

Du kan logge på "Din Konto" og opdatere dine kreditkort oplysninger.

 

Ændring af dit beautyabonnement

Du kan altid gå ind via Living beautys hjemmeside, logge ind og under “Mine abonnementer”  (Find det under Mine Ordrer) hvor du kan finder dine oplysninger og kan ændre dine abonnementer, så som:

 • Se hvornår din produkter sendes (de næste 10 datoer)
 • Springe datoer over
 • Sætte dit beautyabonnement i bero
 • Stoppe dit beasutyabonnement
 • Opdatere dit kreditkort

 

Ændringer af betingelserne for vores beautyabonnementet?

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af Living Beauty foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail adresse.

 

Dine personlige oplysninger

For at det er muligt at få et abonnement på Beauty produkter, er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

 • navn

 • adresse

 • telefonnummer

 • e-mailadresse

 • betalingskort

 

Livingbeauty.dk benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:

 • navn

 • adresse

 • telefonnummer

 • e-mailadresse

 • betalingskort (gemmes kun i onpay som er vores betalings gateway)

Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement.

Oplysninger der er afgivet til Living Beauty hverken vidergives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Leveringspriser 
Priserne på varerne er inklusiv moms. Pris for levering vil der være et gebyr for fragt lagt oveni den endelige pris.

 

Levering

Alle beautyabonnementer sendes afsted så hurtigt vi kan ekspedere dem i alle hverdage fra Living Beauty. Hvis datoen falder henover en weekend, eller helligdage, vil vi først sende din ordre den følgende hverdag. Vi sender standard med GLS. 

Vi leverer til Danmark, ikke Grønland og Færøerne.


Misvedligehold

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er Living Beauty berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.