GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

VILD NORD GUIDE

Er du i tvivl om, hvilket Collagen produkt der passer til dig?

Vild Nord har udviklet 7 forskellige marine collagen varianter.Alle varianter er baseret på mikro hydrolyseret marine collagen peptider udvundet af vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav. Collagenet er type 1 og således den mest rigelig collagen vi har i kroppen. Collagenet er udvundet af torskens skind, resten af torsken bliver til filetter, så mindst muligt går til spilde. Vild Nords collagen har en molekylevægt på 3 kilodalton, hvilket har betydning for produktets høje optagelighed.

I alle 7 varianter får du samme mængde og  kvalitet af deres marine collagen, som kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og fine linjer, øge fugten i huden samt forbedre hudens elasticitet og fasthed. 

Vild Nord har tre rene og smagsneutrale varianter, som du kan bruge i alt fra vand til kaffe og smoothies. Derudover har de fire collagenblandinger, som giver dig din daglige mængde collagen sammen med et tilskud af håndplukkede vildtvoksende bær eller økologisk kål. Bærvarianterne har en lille smule naturlig smag, mens grønkålen smager af grønkål. De kan alle bruges i alt fra vand til juice og skyr, hvor de giver utroligt smukke farver. Alle deres varianter opløses ved omrøring i væske.

Vild Nord vil gerne holde deres produkter så rene som muligt. Derfor har de valgt ikke at tilsætte sødemidler eller andre smagsforstærkere i nogen af varianter. Det betyder at opfattelsen af smagen kan variere, både fra person til person, men også fra produktion til produktion. Langt de flest finder deres rene varianter helt smagsneutrale, men har du en meget fin smagssans, kan du med fordel prøve deres collagenblandinger med bær.

I 6 ud af vores 7 varianter har de tilført smagsneutralt acerola bær, da de er en kilde til vitamin C, som bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud og knogler. I deres GOLD varianter har de desuden tilført mikro indkapslet tang, der indeholder jod, som ligeledes bidrager til vedligeholdelsen af en normal hud.

Kvaliteten af deres marine collagen og tang er varmebestandig og kan derfor bruges i både kolde og varme drikke, samt ved bagning uden at miste nogen effekt. Vitaminerne fra de tilførte bær mister 30-50% af deres effekt ved høj varme, så bruger man dem i f.eks. en americano, kan man med fordel tilsætte collagen efter mælken er hældt i.


COLLAGEN CLEAN PROTEIN Plejer din hud og krop indefra
Collagen Clean Protein, som er vores helt rene variant, der alene består af marine collagen fra vildtfanget torsk. Clean Protein har et højt indhold af protein, der bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, øget muskelmasse og vedligeholdelse heraf.  Den er til dig, der ønsker det helt ‘rene’ produkt, der plejer din hud og krop indefra. Nem at blande i alt fra kaffe til juice, smoothies og grød. COLLAGEN C+ Øger fugten i huden
Collagen C+ indeholder marine kollagen tilført vitamin C. Den er til dig, der ikke er sikker på at få nok vitamin C igennem kosten eller kosttilskud. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen og har betydning for normalt fungerende hud, knogler, blodklar og brusk. 
Nem at blande i alt fra kaffe til juice, smoothies og grød. 
 


COLLAGEN GOLD Mindsker synligheden af fine linjer og rynker
Collagen Gold indeholder marine kollagen tilført vitamin C og tang. Tang har et naturligt indhold af jod, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, der regulerer stofskiftet. Vitamin C bidrager til at beskytte celler imod oxidativt stres. 
Det er til dig, der ønsker maksimal optagelse af kollagen og ønsker at give din hud en skønhedsbehandling indefra.
Nem at blande i alt fra kaffe til juice, smoothies og grød. 


COLLAGEN BEAUTY REMEDY Forebygger hudens aldring
Collagen Beauty Remedy er en unik blanding af marine kollagen tilført vitamin C fra acerola bær, vildthøstet tang og en blanding af håndplukkede og dehydrerede blåbær, aronia og solbær. Vitamin C beskytter cellerne imod oxidativt stress og bidrager til dannelsen af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Tang har et naturligt indhold af jod, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, som regulerer stofskiftet. 
Beauty Remedy er nem at blande i juice, smoothies, nice cream eller overnight oats. Beauty Remedy er et godt valg, hvis du søger en marine kollagenblanding af god kvalitet til din hud og samtidigt søger en marine kollagen med en smule naturlig smag.COLLAGEN RED BERRIES Øger fugten i huden
Collagen Red Berries indeholder marine kollagen tilført vitamin C fra acerola bær og en bærblanding af håndplukkede og dehydrere tranebær, tyttebær og ribs. 
Collagen Red Berries får den mest delikate lyserøde farve i vand, skyr og yoghurt og smager let syrligt af bær. Red Berries er også et super godt valg, hvis du tager din kollagen i vand.
Se vores OPSKRIFTER for mere inspiration.COLLAGEN YELLOW BLAST Øger fugten i huden
Collagen Yellow Blast indeholder marine kollagen tilført vitamin C fra acerola bær og en bærblanding af håndplukkede havtorn, hyben og multebær. 
Yellow Blast får den mest delikate lysegule farve i vand, skyr og yoghurt og smager let syrligt af bær. Varianten er også et godt valg, hvis du tager din kollagen i vand.
COLLAGEN GREEN BOOST Øger fugten i huden 
Collagen Green Boost er en unik blanding af marine kollagen tilført vitamin C fra acerola bær, vildthøstet tang og økologisk, frysetørret grønkål. Green Boost har en tydelig smag af grønkål og er et godt valg for dig, der gerne vil have et daglig tilskud af kollagen og kål til en varieret og sund livsstil.