GRATIS FRAGT VED KØB OVER 599 KR.
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

 

Massageteknik med Gua Sha

Det kræver ingen uddannelse at lave en effektiv gua sha ansigts-massage på sig selv, du skal blot huske at bruge en olie som underlag før du bruger stenen. Du må aldrig massere på helt tør hud, da det hiver for meget i din sarte ansigtshud.


Massage i ansigt og på hals:

  • Start med med at åbne op for lymfesystemmet. Ved at skrabe med stene under dine kraveben. Kør forsigtigt langs dine kraveben frem og tilbage.
  • Med et let tryk (nok med stenens vægt) skal du skrabe gua sha-stenen fra midten af ansigtet og ud til dit øre. Start langs kæben, hvor du kører fra midten og ud til siden. Gentag bevægelsen fem til ti gange, og skift derefter side.
  • Gentag samme fremgangsmåde langs hagen, kinder og pande. Massér derefter på halsen med meget blide opadgående bevægelser.
  • Afslut altid din din massage med fem til ti gentagelser, hvor du kører stenen ned langs siden af ansigtet fra panden og hele vejen ned på halsen. Det er på den måde du fører de frigjorte affaldsstoffer væk via dit lymfesystem. (lymfedrænage)

 

Massage på urenheder: Her kan du også massere blidt med din gua sha-sten for at mindske det betændte og hævede område, ligesom at de ekstra dybe rynker vil blive mindre synlige af lidt ekstra massage. Massér gerne lodret og vandret med stenen.

 

Massage på kroppen: Massér med lange opadgående strøg, og gentag fem til ti gange på hvert lår, for at mindske appelsinhud.