GRATIS FRAGT VED KØB OVER 599 KR.
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
14 DAGES FORTRYDELSESRET

 

Hvis dit hår ser trist, tørt og slidt ud, kan det være fordi at dit hår mangler enten fugt eller protein. Det kan være en god ide, at finde ud af hvad håret mangler inden, man køber sig fattig i forskellige produkter. Der er nemlig stor forskel på, hvilke produkter du skal vælge, afhængigt af om dit hår mangler protein, eller om dit hår mangler fugt.

 

Stræktesten kan være en god indikator for, hvilken tilstand dit hår er i og hvilke produkter der vil være egnet for dit hår.

 

Hvis du bruger produkterne fra Innersense, er det ikke nødvendigt om dit hår mangler frugt eller protein, da alle produkterne er sammensat så du får lidt af det hele og hermed et hår i balance. Men indimellem oplever nogen alligevel et hår i ubalance, enten fordi det er blevet udsat for kemi (hårfarve, lysning eller permanentvæske) eller er så porøst (skadet) at intet pleje vil blive i håret.

 

Krølleserien fra Pretty Curly girl er inddelt i 3 trin. Trin 1 (rens), trin 2 (Conditioner) og trin 3 (Styling). 

Deres conditioner er inddelt i fugt og protein og her ville det give mening at anvende stræktesten, så du anvender de rigtige produkter til dit hår. 

 

Til testen skal du bruge et hårstrå fra dit hoved. Du må dog ikke trække et ud af hovedbunden, det skal være faldet af naturligt – tjek evt din kam eller børste.

 

  • Tag fat i hver ende af hårstrået, og træk lige så stille i det fra begge ender.
  • Er håret meget elastisk og kan det strækkes, har håret for meget fugt og mangler protein.
  • Knækker håret nærmest med det samme, har det fået for meget protein, og det mangler fugt.

Knækker det ikke med det samme, men virker det heller ikke unaturligt elastisk, er dit hår med høj sandsynlighed i balance. Det betyder, at det både har behov for produkter med protein og fugt, men ikke en overvægt af nogen af de to.